Zabava

PUB KVIZ VIKEND: “Niprijama” Mare, “Ivo je odležao svoje” u Delti Opuzen

Iza nas je još jedan pub kviz “Mare”. Tijekom cijelog kviza, stanje na tablici bilo je vrlo napeto pa ni ne čudi što smo pobjednike saznali tek nakon pripetavanja.

Tražio se najviši vrh “Proklete planine”, koju smo i spominjali ranije u kvizu, a bliža je bila ekipa “Niprije”. Pripali su im bonovi za “Zminjac”, “Amadeus”, a nagrađeni su i turom pića od kuće.

Drugim mjestom morali su se zadovoljiti, također odlični, “Uhmelji”. Oni su, osim ture pića, zaradili i poklon bon u snack baru.


Obje ekipe skupile su 41 od maksimalnih 55 bodova, a korak od njih bili su “Barbari 7”, kojima je pripao poklon bon u “Tempere”.

Nastupilo je ukupno 11 ekipa, tura pića kao lucky loserima pripala je ekipi “Posljednja igra leptira”, a treba pohvaliti i vrlo mladu ekipu “Major Tom”, koji su već krenuli skupljati kvizaško iskustvo.

Dok se kvizaška ikona i  instruktor Mujo Thaija ne vrati s eksurzije, odradit ćemo još jedan “zamjenski” kviz.

Četvrtak, s početkom u 20:30h organiziramo novo kviz druženje. Vidimo se!

Ekipa IVO JE ODLEŽAO SVOJE

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ br. 4 – Izvješće:

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga se prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma