Zabava

PUB KVIZ VIKEND: Mujo & Co. izdominirali u Mare, Ruska tribina uvjerljiva u Delti

Prošlog petka, u Mare se pojavio skup mozgova kojeg se ne bi postidio nijedan kviz u Hrvatskoj, a vjerojatno i šire. U konkurenciji 11 ekipa, zanimljivo, najuspješnija je bila ekipa “TRIDAM TRLIDI”, koju su činila tek dva igrača. Budući da se radi o Ivanu Žderiću Muji i Dariju Grančiću, to ipak i nije neko iznenađenje.

Od maksimalnih 55 bodova, skupili su 45,5 te tako pomeli konkurenciju, a osim tura piće od kuće, zaradili su i poklon bon od 100 kn u Zminjca.

Drugo mjesto, tura pića i poklon bon od 100 kn u Snack baru pripao je “Uhmeljima”, koji su se za ovaj kviz pojačali poznatim pločanskim kvizaškim imenom – Miroslavom Barbirom Mimom. Treba spomenuti kako su im nedostajali i neki stožerni igrači.


Broncom će se ponovno zadovoljiti “Barbari 7”, koji su ponovno zaradili poklon bon od 100 kn u Tempere.

Turu pića, na lucky loser mjestu, zaradila je i simpatična ekipa “Svatko svoju karmu nosi”.

Mujo je osvojio kviz, a u petak ponovno preuzima voditeljsku palicu. Dite se vraća materi, ali CB Mare uvodi novosti. Od ovog tjedan, na tom mjestu održavat će se dva kviza tjedno, petkom i nedjeljom. Početak, kao i inače, u 20:30 h.

Ekipe će se tako, osim standardnih nagrada na svakom kvizu, boriti i za glavne nagrade. Tko skupi najviše bodova do Uskrsa, logično, uzet će glavnu nagradu, o kojoj će sudionici biti detaljnije obaviješteni.

Link: https://m.facebook.com/Mare-pub-kviz-103291091243467/

Odigran je i kviz u opuzenskom motelu Delta:

ZIMSKI DELTA KVIZ br. 5- IZVJEŠĆE:

RUSKA TRIBINA bila je najbolja na petom po redu Zimskom Delta kvizu sa 87,5 bodova, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motel Delta. Drugoplasirana ekipa FALI V, sa 69,5 bodova, uz turu pića je dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana, dok je trećeplasirana ekipa BLUDILO BRALE sa 68 bodova dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi PREZIDENT.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma