Zabava

Pub kviz u Delti: Četvrto izdanje POS stanovima!

Delta kviz 04/2019 – Izvješće:

U vrlo jakoj konkurenciji 22 kvizaške ekipe, u četvrtom ovogodišnjem druženju u opuzenskom motelu Delta, pobjeda je zasluženo otišla ekipi POS STANOVI, koji su upisali 86,5 bodova. Za pobjedu im je pripao poklon bon za jumbo pizzu u opuzenskom fast foodu “Ljiljana” i tura pića u motelu Delta.

Drugoplasirana ekipa MARK ROTHKO upisala je 80 bodova, te su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE i turu pića. Trećeplasirana ekipa VETERANI sa 77 bodova, dobili su poklon paket CD-ova od Radio postaje Ploče. Ulaznice za pločansko kino MEDITERAN pripale su četvrtoplasiranoj ekipi DPH (Društvo prijatelja Hajduka), dok je ekipa PUNO DANAS nakon pripetavanja dobila ulaznice ua metkovsko kino POBJEDA. U kategoriji LAKILUZER nakon pripetavanja za 16. mjesto tura pića je pripala ekipi CRBC.


Slijedeći, termin petog ovogodišnjeg Delta kviza odredit će se tijekom tjedna (petak ili subota), ovisno o plasmanu hrvatske rukometne reprezentacije. U istom prostoru će se u nedjelju 27. siječnja održati individualni kviz u suradnji s Hrvatsko društvo kvizaša – HDK “150 u 50”. Sve informacije možete naći na FB stranici Neretvanski pub kviz powered by Kino Pobjeda&Karmel ICE.