Zabava

PUB KVIZ LIGA: Odigrana 2 kola u opuzenskom motelu Delta

Delta 5 pub kviz – Izvješće:

U petom kolu pub kviza u Motel Delta, prvi su kroz cilj prošli članovi ekipe TAPANADA(?), koji su upisali 90 bodova, te dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.Tri boda manje su upisali VETERANI, a uz turu pića od Motela Delta, dobili su i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 86 bodova dobila je poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za trinaesto mjesto je otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE PLUS DVA.


Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 16 ekipa.

 

Delta 6 pub kviz – Izvješće:

U šestom pub kvizu, održanom u opuzenskom Motel Delta, podjeda je uvjerljivo otišla VETERANIMA, koji su upisali čak 109 bodova, te su dobili turu pića od motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče. Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe MORE LEE i KLAPNA (?) sa 95 osvojenih bodova, a nakon pripetavanja bliža je bila ekipa KLAPNA (?), koja je na pitanje “koloko je duga irska milja” dala bliži odgovor. Tako su članovi KLAPNE (?) dobili turu pića od motela Delta i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana, dok je MORE LEE dobio poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za dvanaesto mjesto otišla je ekipi MENADŽERI.

Na ovom kvizaškom druženju, sudjelovalo je ukupno 16 ekipa, a plasmani su se bodovali i za Neretvansku kvizašku ligu, u sklopu koje su do sada nastupile 44 kvizaške ekipe, a 40 će ih ostvariti pravo sudjelovanja u polufinalu u Motelu Delta, dok će 20 igrati u finalu, u pločanskom CB Luna.