Zabava

Prijavi se na Individualni kviz 150 pitanja u 50 minuta u Delti!

Jubilarno 10. izdanje našeg najpopularnijeg individualnog kviza spremno je za vas! Autor ovog seta je Martin Brkić, jedan od ponajboljih hrvatskih igrača, ali i sastavljača kvizova.

Ukratko, detalji ovog koncepta za one koji se još nisu okušali, a voljeli bi: radi se o individualnom kvizu u kojem se 150 “pitanja” rješava unutar 50 minuta uz kotizaciju od 15 kuna. Ono što je kod ovog koncepta posebno jest da tehnički nije riječ o pitanjima u pravom smislu, već su pojmovi, imena i slično opisani u nekoliko kratkih izjavnih navoda. Osim toga, u svakom setu od 150 pitanja svi odgovori započinju istim slovom. Ova inačica kviza odličan je mentalni trening za sve kvizaše i one koji to žele postati, kombinacija je igre dosjećanja, prepoznavanja i znanja, a upravo joj ta kombinacija daje na dinamici i zanimljivosti, u što se možete uvjeriti i sami. Ono što kvizu također dodaje na određenoj dozi napetosti jest da se traženo slovo ne objavljuje unaprijed i igrač ga doznaje tek kroz igranje samoga kviza!

Kviz će se odigrati od ponedjeljka 21. siječnja do nedjelje 27. siječnja, a sve predstavnike zainteresiranih gradova molimo da se jave u inbox ili na mail udruge ([email protected]) da dogovore termin. 📧 Ako se u vašem gradu kviz ne igra, a htjeli biste se okušati, javite nam se da pokušamo organizirati.


U Opuzenu se igra u nedjelju, 27. siječnja s početkom u 16:00 sati u motelu Delta! Prijave putem facebook stranice

Neretvanski pub kviz powered by Kino Pobjeda&Karmel ICE

VIDIMO SE!