Zabava

Predstavljanje slikovnice “Mala”, glazbenika Mile Kekina

Jučer je Mile Kekin, poznatiji kao glavni vokal grupe Hladno pivo, na centralnom igralištu u Pločama predstavio svoju prvu slikovnicu “Mala”.


Kao glazbenik, na radost svih prisutnih, ni ovaj događaj nije mogao proći bez akustične gitare i izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova.

Mile Kekin udružio je snage s međunarodno priznatim i nagrađivanim ilustratorom Tomislavom Torjancem kako bi duhovitim, lako pamtljivim stihovima te izuzetnim ilustracijama potakli na razmišljanje i zauzimanje kritičkog stava prema stereotipima vezanima uz izgled i društveno prihvatljivo ponašanje.

Ovim prekrasnim događajem, u kombinaciji glazbe i književnosti zatvoreno je ovogodišnje Dječje pločansko ljeto, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma