Zabava

Poziv na Neretvansku sportsku kvizašku ligu

U utorak 26. rujna s početkom u 20 sati igra se prvo kolo Neretvanske sportske kvizaške lige u opuzenskom Motelu Delta.

Ekipe mogu imati do 6 članova, a prijaviti se mogu porukom u Inbox stranice na Fb ili Instagramu, odnosno porukom na 095/9073586. Kotizacija iznosi 5 eura po ekipi, a liga se sastoji od 15 redovnih kola, dva polufinalna i velikog finala.

Ekipe u svakom kolu osvajaju bodove po principu da zadnje plasirana dobiva 5, predzadnja 10 i tako prema vrhu tablice. Nakon petnaest kola u obzir će se uzeti najboljih 10 rezultata i tako osvojeni bodovi će se prepoloviti i prenijeti u polufinale. U dva polufinalna kviza se se po istom principu osvajati dupli bodovi (zadnji 10, predzadnji 20 itd), a nakon toga će se odigrati finalni kviz sa trostrukim bodovima (zadnji 15, predzadnji 30…).


Svaki kviz se sastoji od 10 vizuala, 20 ABC pitalica i 20 otvorenih pitanja. Nogomet će činiti 50% svakog kviza, dok će drugih 50% činiti pitanja iz ostalih sportova.

Pripremljene su lijepe nagrade za svako kvizaško kolo, kao i nagrade za ukupne pobjednike na kraju lige, a uz nas je i ovaj put Turistička zajednica Grada Opuzena, sponzor nagrade za prvo mjesto (večera i piće za pobjednike u Konoba Pod Maslinom).

THE SHOW MUST GO ON!!!!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma