Zabava

POBJEDNIK “Kaliopi Fan Art” Nikola će gostovati na jednom njenom koncertu

Naš Nikola Batinović pobjednik je kreativnog online natjecanja pod nazivom “Kaliopi Fan Art”, u kategoriji vocal cover!

Pjevačica Kaliopi od prvih dana izolacije animirala je svoje fanove te je na društvenim mrežama nastao porjekt KALIOPI FAN ART – kreativno online natjecanje koje je dobilo i svoje pobjednike, a među njima, i to kao najbolji za vokalnu izvedbu se našao i naš Nikola.

Nikola je ovim uspjehom osvojio besplatne sate pjevanja s poznatom makedonskom pjevačicom ali i sudjelovanje na jednom njenom koncertu na kojem će zajedno izvesti neku od njenih pjesama. Bravo Nikola, još jednom čestitamo!


Od srca zahvaljujem svima koji su glasovali i koji su na bilo koji način uljepšali ovu divnu priču. Ploče Online, od srca zahvaljujem na divnim člancima i na podršci. Hvala Vam što ste dijelili moje uspjehe, samo ću napomenuti da neki portali nisu bez obzira što sam im slao više puta molbe. U razgovorima s Kaliopi sam rekao par puta kako nemam vjeru u sebe jer dolazim iz malih Ploča, ali mislim da će nakon ovoga Ploče biti najveći grad na cijelome svijetu!” – izjavio je jučer nakon proglašenja presretni Nikola.

Nama je drago što smo imali mogućnost bar malo pomoći. Nikoli želimo svu sreću.