Zabava

Pobjednik 70. Zagrebačkog festivala je pjesma ‘Trending’ grupe Feminnem i Alejandra Buendije

Završio je jubilarni, 70. po redu Zagrebački festival koji se održavao u HoB-u, bivšoj City Plazi, u dvorani Voda. Grupa Feminnem i tri poznate glazbenice Nika Antolos, Pamela Ramljak i Neda Parmać, zajedno sa glazbenikom  Alejandrom Buendija (Saša Antić) veliki su pobjednici ovogodišnjeg festivala s pjesmom “Trending”, a Neda Parmać je svoj pobjednički osjećaj opisala kao “izvantjelesno iskustvo”.

– Nismo očekivale najiskrenije i ono što smo rekle, mi smo doslovno sređivale fotke za Instagram dok su proglašavali pobjednika i jako nam je drago da su ljudi shvatili što je “pjesnik htio reći” – izjavila je Pamela Ramljak. Saša Antić je dodao da je ova suradnja bila “najbolja moguća”.

– Jako se sve brzo odigralo, ja sam dobio prvo demo. Mi smo se upoznali zapravo na snimanju spota. Ali tekst sam napisao u sat vremena nakon što sam dobio demo tako da je sve leglo. Pjesma se jednostavno dogodila – kazao je. Nika Antolos je priznala da su neizmjerno sretne što su se vratile zajedno jedna drugoj. Samo bod nedostajao je Tediju Spalatu za pobjedu, pa je završio na drugom mjestu.


Nadodajmo da je uz našu Nedu koja je s Feminnemom pobijedila na festivalu nastupio i Elvis Sršen s pjesmom Do neba.

Čestitamo našoj Nedi i Feminnemu!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma