Zabava

Pločanskoj ekipi Veterani pobjeda u 34. ovogodišnjem Delta pub kvizu

U opuzenskom motelu Delta odigran je još jedan kviz opće kulture, na kojem su sudjelovale 23 ekipe, a nakon tri kruga igre pobjedu je ostvarila ekipa Veterani, koja je upisala 88 bodova te je nagrađena marendama u restoranu Dalmata i turom pića od domaćina događaja.

Samo dva boda manje je upisala Tatjana Munižaba, kojoj je pripala tura pića, dok je jumbo pizzu od pločankog fast fooda Mik-Mik dobila ekipa Bili su bili za treće mjesto, a upisali su 83,5 boda. U kategoriji lakiluzer, ulaznice za rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa Delta point za dvadeseto, turu pića za petnaesto mjesto je dobila ekipa Vrući kumpiri, dok je jumbo pizzu od fast fooda Mamma Mia dobila ekipa Kruv od subote, za deseto mjesto u poretku.

Sljedeći opći kviz u motelu Delta igra se u petak 24. studenoga s početkom u 20 sati, dok se sportski pub kviz igra u utorak 21. studenoga s početkom u 19 sati, uoči utakmice Hrvatska-Armenija.


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma