Zabava

Održana redovna kviz druženja u opuzenskoj Delti

Pub kviz opće kulture br. 16 – Izvješće:

Bilo je neizvjesno i uzbudljivo na šesnaestom ovogodišnjem pub kvizu opće kulture u opuzenskom Motel Delta, a pobjeda je za samo pola boda otišla na stranu ekipe DUHOVI, koji su upisali 83 boda, te za nagradu dobili turu pića i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Drugoplasirana RUSKA TRIBINA, dobila je turu pića i poklon paket knjiga od Gradska knjižnica Opuzen. Treće mjesto je zauzela ekipa KUD MI sa 77 bodova, a kao nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deveto mjesto otišla je ekipi TONI KROSPIT.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 12 ekipa, a utješnu nagradu u obliku poklon bonova za Amadeus II d.o.o. Ploče, dobila je ekipa NISMO SAMI.


U nedjelju 28. lipnja s početkom u 20 sati u opuzenskom motelu Delta odigrao se sportski pub kviz.

SPORTSKI PUB KVIZ 11/2020 – Izvješće:

U opuzenskom Motel Delta održan je jedanaesti sportski pub kviz, na kojem je nastupilo ukupno osam kvizaških ekipa, a pobjedu su zabilježili članovi ekipe ODBAČENI, sa 67 upisanih bodova, te su dobili turu pića i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Drugoplasirana ekipa DVA U TRI, sa 61 bodom dobila je turu pića, a turu pića je dobila i ekipa MALI PAŠKO, za peto mjesto u kategoriji LAKILUZER.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma