Zabava

Održana 10. radionica “Roditeljsko samopouzdanje i kako obuzdati teške emocije kod djece”

Dana 8. veljače u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Ploče, u školskoj knjižnici, održana je deseta radionica pod nazivom “Roditeljsko samopouzdanje i kako obuzdati teške emocije kod djece”. U ugodnoj atmosferi roditelji su pričali o važnosti roditeljskog samopouzdanja.

Ispunili su anketu o ljutnji i saznali svoju razinu ljutnje. Pričali su o osjećajima i načinima na koje reagiraju na različita ponašanja kod svoje djece. Napomenuto je i  ponovljeno da su roditelji modeli koje djeca imitiraju. Naučili su tehniku semafora, dubokog disanja, kidanja papira, verbaliziranja i izbacivanja ljutnje.

Sve te tehnike i alati pomažu kod djetetovih teških emocija, a ujedno i pomažu roditeljskom samopouzdanju.


Desetom radionicom uspješno je završena Škola uspješnog roditeljstva. Za obilježavanje uspješnog kraja radionica isplanirana je još jedna dodatna radionica na kojoj će osim roditelja sudjelovati i njihova djeca.

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo psihologinji i roditeljima na trudu i odazivu tijekom provođenja Škole uspješnog roditeljstva te se veselimo završnoj radionici!

Udruga Radost

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma