Zabava

Održan je 30. ovogodišnji Neretvanski pub kviz

Petak je tradicionalan dan za kviz u motelu Delta, a ovaj put je pobjedu ostvarila ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU, koja je upisala 97,5 bodova te je nagrađena marendama od Restoran Dalmata i turom pića od domaćina događaja.


Jumbo pizzu od metkovske Fast Food Mamma Mia dobila je drugoplasirana ekipa JESTE TATA, koja je upisala 90,5 bodova, dok je turu pića od motela Delta dobila trećeplasirana ekipa DONJI VITAR, koja je kviz završila sa 89 bodova na svom kontu.

U kategoriji LAKILUZER, poklon ulaznice za prvoligašku utakmicu Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB za trinaesto, turu pića je dobila ekipa ČEKAJ ME I JA ĆU SIGURNO DOĆI za deseto, dok je jumbo pizzu za sedmo mjesto dobila ekipa ŽORŽ ANDRADE.

Na ovom kvizu je sudjelovalo ukupno 15 ekipa, a sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 27. listopada s početkom u 20 sati. Sportski pub kviz se igra u utorak 24. listopada s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma