Zabava

Odigrano redovno kolo Zimskog i Sportskog pub kviza u motelu Delta

ZIMSKI DELTA KVIZ br. 10 – IZVJEŠĆE:

Na desetom zimskom izdanju Delta pub kviza opće kulture, slavila je ekipa VETERANA, koja je upisala 92,5 boda, te su dobili turu pića od Motel Delta i poklon paket od 10 enciklopedija od Gradska knjižnica Opuzen. Drugoplasirana ekipa ĐIĐI SE VRAĆA KUĆI, sa 90,5 bodova dobila je jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana i turu pića od Motela Delta. Trećeplasirana ekipa BILI KINEZI sa 82,5 boda dobila je poklon paket sladoleda CARMEL ICE, dok je četvrtoplasirana ekipa UVEZANI ZIDARI dobila godišnje članarine od opuzenske gradske knjižnice. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deveto mjesto u poretku otišla je ekipi CRNI.

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ br . 11 odigrati će se u petak 06. ožujka s početkom u 20 sati.


U nedjelju, 01. ožujka u opuzenskom motelu Delta s početkom u 19 sati odigrao se peti po redu SPORTSKI PUB KVIZ. Donosimo izvješće:

U konkurenciji 12 sportsko-kvizaških ekipa, najbolje znanje je pokazala ekipa BOSANSKO IGRALIŠTE, koja je upisala 84 boda, te dobili turu pića od Motel Delta i jumbo oizzu od Fast Food Ljiljana. Drugoplasirana ekipa SEX DROGA DEAN BODIROGA, sa 80 upisanih bodova dobili su turu pića, dok je turu pića dobila i ekipa ALIREZA JAHANBAKHSH za osmo mjesto u poretku, u kategorili LAKILUZER.

U opuzenskom motelu Delta slijedeći sportski pub kviz odigrati će se u nedjelju 08. ožujka s početkom u 19 sati.