Zabava

Odigrano drugo kolo Neretvanske pub kviz lige

Neretvanska kvizaška liga – 2. kolo: IZVJEŠĆE:

Odigrano je i drugo kolo Neretvanske kvizaške lige u Luna Cafe Bar Ploče i Motel Delta, a vikend je obilježio nešto manji odaziv ekipa s obzirom na povećan broj svadbi u neretvanskom kraju.


U CB Luna u konkurenciji 7 ekipa pobjeda je pripala ekipi SALON VJENČANICA HRGOVIĆ, te im je pripao poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna. Drugoplasiranoj ekipi OLD BOYS pripao je bon u iznosu 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa PROVOKATORI zaslužila bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizza i tura pića u Restoranu Fulin pripala je četvrtoplasiranoj ekipi NEAMO POJMA, dok su petoplasirani MENADŽERI dobili jumbo pizzu i turu pića u fast food ASTERIX. Gračani su dobili turu pića u kategoriji LAKILUZER.

U opuzenskom motelu Delta pobjeda je pripala odličnoj ekipi FALI V, koji su dobili poklon bonove u iznosu 100, 200 ili 300 kuna za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od motela Delta. Drugoplasirani su bili VETERANI, te im je pripala tura pića od motela Delta i jumbo pizza od Fast Food Ljiljana, dok je trećeplasirana RUSKA TRIBINA dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER tura pića otišla je ekipi CRNI.