Zabava

Odigrano 8. kolo Neretvanske pub kviz lige: Pobjede za Bijele lavove i Uhmelje

Uhmelji, pobjednici 8. kola u Lune

Donosimo redovna izvješća odigrane Neretvanske pub kviz lige. Odigrano je 8. kolo u opuzenskoj Delti i pločanskoj Luni:

Delta 8 pub kviz – Izvješće:

U osmom kvizu održanom u Motel Delta u Opuzenu, u sklopu Neretvanske kvizaške lige, pobjedu je ostvarila ekipa BIJELI LAVOVI (?), koji su upisali 96 bodova. Za pobjedu su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od motela Delta. Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe RUSKA TRIBINA I VETERANI sa 85 bodova, a nakon pripetavanja bliža je bila RUSKA TRIBINA, kojoj je uz turu pića od motela Delta pripala i jumbo pizza od Fast Food Ljiljana Opuzen, dok je VETERANIMA pripao poklon paket sladoleda CARMEL ICE.


U kategoriji LAKILUZER za demo mjesto, tura pića od motela Delta otišla je ekipi GRUPA VRATA. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 11 ekipa.

Luna 8 pub kviz – Izvješće:

UHMELJI su bili najbolji na osmom pub kvizu održanom u sklopu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, a ukupno su upisali 96,5 bodova, te su dobobili poklon bon od 300 kn za konzumaciju pića u CB Luna. Drugoplasirana ekipa JAVOROV LIST, sa 85,5 bodova, dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok su trećeplasirani VETERANI sa 83,5 boda dobili bon u inosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i piće u Restoranu Fulin su zaslušili članovi ekipe NEMA LABAVO, koji su sa 76,5 bodova zauzeli četvrto mjesto, dok je ekipa NA RUBU ZNANJA sa bodom manje završila na petom mjestu, te im je pripala jumbo pizza i piće u pločanskom fast foodu ASTERIX.

Tura pića u kategoriji LAKILUZER odlučena je nakon igre pripetavanja, a od ekipe SESTRE sretnija je bila ekipa JURAJ DOBRILA I SREBRENKO POSAVEC.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 14 ekipa.

Ukupni poredak nakon odigranog 8. kola