Zabava

Odigrano 7.kolo Pub kviz lige u Luni i Delti: Veterani, More Lee?

Luna 7 pub kviz – Izvješće:

U sedmom kolu Neretvanske kvizaške lige u Luna Cafe Bar Ploče, pobjedu su zaslužili članovi ekipe MORE LEE, upisavši 95 bodova, te su dobili poklon bon u iznosu od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna. Drugoplasirana ekipa UHMELJI sa 92,5 boda, dobila je pokon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa GRAČANI (I DRVENIČANI), sa 85,5 bodova dobila pokon bon u iznosu od 100 kuna.

Jumbo pizzu i turu pića u Restoranu Fulin, dobila je četvrtoplasirana ekipa OLD BOYS, koja je upisala 78,5 bodova, dok je petoplasirana ekipa NEMA LABAVO sa 76 bodova dobila jumbo pizzu i turu pića od pločanskog FAST FOODA ASTERIX. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deveto mjesto je otišla ekipi JURAJ DOBRILA I SREDBRENKO POSAVEC.


Na ovom druženju nastupilo je ukupno 12 ekipa, a slijedeći Luna 8 pub kviz igra se u petak 15. studenoga s početkom u 20 sati.

Delta 7 pub kviz – Izvješće:

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, pobjedu su zaslužili VETERANI, koji su upisali 80 bodova, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče, i turu pića od Motel Delta.

Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe RUSKA TRIBINA i KIKI CLOWN sa 72 boda, a nakon pripetavanja sretnija je bila RUSKA TRIBINA, kojoj je uz turu pića od motela Delta pripala i jumbo pizza od opuzenskog Fast Food Ljiljana, dok je ekipa KIKI CLOWN dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKULUZER, tura pića za deveto mjesto, otišla je ekipi JURAJ DOBRILA I SREBRENKO POSAVEC.

Slijedeći Delta 8 pub kviz igra se u četvrtak 14. studenoga s početkom u 19:30 sati.