Zabava

Odigrani Zimski pub kviz u Delti i Božićni pub kviz u Luni

ZIMSKI DELTA KVIZ br. 1 – Izvješće:

U konkurenciji deset kvizaških ekipa, najbolja je bila HAMZIGA DRP, koja je upisala ukupno 93,5 boda. Drugoplasirana ekipa SVEUČILIŠTE LJUBUŠKI upisala je deset bodova manje, dok su trećeplasirane TRLILULE upisale 79 bodova.

Ove su ekipe nagrađene prigodnim nagradama naših stalnih sponzora KARMEL ICE SLADOLEDI, FAST FOOD LJILJANA, AMADEUS I naravno MOTEL DELTA OPUZEN. U kategoriji LAKILUZER, turu pića za sedmo mjesto dobila je ekipa DRUŠRVO PRIJETELJA HAJDUKA (DPH). Kviz se standardno sastojao od obilja dobre stare i novije glazbe, te puno zanimljivih pitanja, tako da su kvizaši trebali nešto znati o dlakavim ženama, ali i karijeri pločanskog filmaša JURE PAVLOVIĆA.


Vidimo se ponovo u Motelu Delta, na drugom Zimskom kvizu iza Nove godine.

BOŽIĆNI LUNA PUB KVIZ – Izvješće:

Bilo je jako zanimljivo i neizvjesno u božićnom izdanju pub kviza u pločanskom CB Luna, a ekipa PLANINARI prva je prošla kroz cilj, sa samo pola boda prednosti ispred drugoplasiranih PROVOKATORA. Pobjednička ekipa je upisala ukupno 105,5 bodova, te je dobila poklon bon u iznosu od 300 kuna od CB Luna, dok su PROVOKATORI dobili bon od 200 kuna.

Trećeplasirana ekipa RUSKA TRIBINA sa 96 bodova, dobila je bon od 100 kuna. Jumbo pizzu i turu pića od pločanskog restorana FULIN dobila je četvrtoplasirana ekipa MBAPPE MQWYSA, koja je upisala 95,5 bodova, dok je petoplasirana ekipa JAVOROV LIST sa samo pola boda manje dobila jumbo pizzu i turu pića od pločanskog fast fooda ASTERIX. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za osmo mjesto otišla je ekipi NA RUBU ZNANJA 1.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 13 ekipa, a slijedeći pub kviz u pločanskom CB Luna igra se u nedjelju 29. prosinca s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma