Zabava

Odigrani pub kvizovi u Retru i Delti, donosimo izvješća!

U sjajnoj atmosferi, od ukupno 15 ekipa, sa zavidnih 80 bodova, 1. mjesto na posljednjem Pub Quizu osvojili su Barbari 7 . Čestitamo pobjednicima!

Nagradu u Pub Quiz lutriji osvojio je Darko Latković. Čestitke!

Hvala svim igračima! Idemo dalje, novi Pub Quiz je u subotu, 11.01., u 20.00 sati.


Ne zaboravite prijave!!

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ 2 – Izvješće:

U prepunom Motel Delta odigran je drugi po redu Zimski pub kviz, a pobjeda je tijesno otišla na stranu ekipe AJ RECI HIP HOP, koja je upisala 94,5 boda, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta. Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe FALI V i NABRUŠENI sa tri boda manje od pobjednika, a nakon pripetavanja sretnija je bila ekipa FALI V, koja je dobila turu pića i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Četvrtoplasirana ekipa NEMA LABAVO dobila je poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

Ukupno je na ovom druženju sudjelovalo 18 kvizaških ekipa, a e kategoriji LAKILUZER, tura pića za dvanaesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

Slijedeći, treći zimski pub kviz u Motelu Delta igra se u petak 10. siječnja s početkom u 20 sati.

 

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma