Zabava

Odigrani pub kvizovi u Delti: Veterani nadigrali Josipu Rimac

Pub kviz opće kulture 13/2020 – Izvješće:

U trinaestom ovogodišnjem pub kvizu, održanom u opuzenskom motelu Delta, nastupilo je ukupno 20 ekipa, a pobjedu su uvjerljivo ostvarili VETERANI, koji su upisali impresivnih 105,5 bodova. Veterani su maestralno odigrali drugi krug (ABC pitalice), u kojem su točno odgovorili na 19 od 20 pitanja, te stekli prednost koju druge ekipe nisu uspjele stići.

Veterani su prvo mjesto proslavili uz turu pića od Motela Delta i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Food Ljiljana. Drugoplasirana ekipa JOSIPA RIMAC, s 93 boda dobila je turu pića i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče, dok je trećeplasirana ekipa KIKI CLOWN s bodom manje dobila poklon paket sladoleda KARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za petnaesto mjesto u poretku dobila je ekipa CRNI.


A u nedjelju 31. svibnja s početkom u 20 sati u opuzenkom motelu Delta odigrao se sedmi ovogodišnji sportski pub kviz. Donosimo izvješće:

SPORTSKI PUB KVIZ 07/2020

Izvješće: Ekipa P.S. PRODAJEM ŽABE sa 85 bodova, bila je najbolja na sedmom ovogodišnjem sportskom pub kvizu u opuzenskom motelu Delta, a uz turu pića od domaćina, dobila je jumbo pizzu od opuzenskog Fast Food Ljiljana.

Drugoplasirana ekipa DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA dobila je turu pića, a ukupno su upisali 74 boda. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi MUTU I OSTALO. Na ovom kvizaškom druženju sudjelovalo je ukupno 11 ekipa.

 

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma