Zabava

Odigran je 36. ovogodišnji Delta pub kviz

Ekipa MARE NOSTRUM NIKAD VIŠE upisala je drugu pobjedu zaredom na pub kvizu opće kulture u opuzenskom Motel Delta, a sa 105,5 bodova dobili su turu pića od domaćina događaja i marende od Restoran Dalmata.


Drugoplasirana ekipa SL 2000 upisala je 101,5 bod, te je nagrađena jumbo pizzom od Fast Food Mamma Mia, dok je turu pića za treće mjesto dobila ekipa MAGNECKA RENESANSA, koja je kviz završila sa 100 upisanih bodova.

U kategoriji lakiluzer, turu pića za deseto mjesto dobila je ekipa KOBASICE DRASTIČNO POSKUPJELE, dok je jumbo pizzu dobila ekipa MOJE BRČKO VJENČANJE za peto mjesto na tablici.

Na ovom kvizu je sudjelovalo 14 ekipa, a sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 8. prosinca s početkom u 20 sati, dok će se sportski pub kviz održati u utorak 5. prosinca u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma