Zabava

Odigran je 33. Neretvanski pub kviz

U ovom izdanju kviza petkom u opuzenskom motelu Delta sudjelovalo je 16 ekipa, a pobjedu je ostvarila ekipa Samo još po jednu, koja je upisala 90,5 bodova te osvojila marende od restorana Dalmata i turu pića od domaćina događaja.


Drugoplasirana ekipa Zeleni kapetan uzvraća udarac upisala je 76 bodova i zaradila je turu pića, dok je jumbo pizzu od fast fooda Mamma Mia dobila trećeplasirana ekipa Dujini monteri, koja je upisala bod manje.

U kategoriji lakiluzer, ulaznice za Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa Maške i mičevi za dvanaesto, turu pića za osmo nakon pripetavanja je dobila ekipa Živa vatra, dok je jumbo pizzu od pločanskog Fast fooda MIK-MIK za četvrto mjesto dobila ekipa Sam u kučki.

Sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 17. studenoga u 20 sati, do će se Sportski pub kviz održati u utorak 14. studenoga u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma