Zabava

Odigran je 31. ovogodišnji Delta pub kviz

Odigran je još jedan pub kviz opće kulture u opuzenskom Motel Delta, a pobjedu je po drugi put zaredom ostvarila ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU, upisavši 81,5 bod, te su nagrađeni poklon bonom za konzumaciju jela u Restoran Dalmata i turom pića od domaćina događaja.

Bod i pol manje je upisala drugoplasirana ekipa PUT ISTINE, koja je nagrađena turom pića, dok je jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia dobila trećeplasirana ekipa ČIMBENICI, koja je upisala 77,5 bodova.

U kategoriji LAKILUZER, ulaznice za Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa BRAĆA SHARBINI za dvanaesto, turu pića je dobila ekipa LITTLE RIVER za osmo, dok je jumbo pizzu za četvrto mjesto dobila ekipa JOEY TRIVIANI.


Na ovom događaju je sudjelovalo petnaest ekipa, a sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 3. studenoga s početkom u 20 sati, dok će se sportski pub kviz odigrati u utorak 31. listopada u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma