Zabava

Odigran 18. po redu Neretvanski pub kviz u Delti

DELTA KVIZ 18/2020 – IZVJEŠĆE:

U konkurenciji 16 kvizaških ekipa, uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, najbolja ekipa je bila NOVOČIK, sa 77,5 bodova, te je dobila turu pića od Motel Delta i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Četiri boda manje je upisala ekipa SEX DROGA DEAN BODIROGA, koja je uz turu pića dobila poklon paket knjiga od Gradska knjižnica Opuzen.

Trećeplasirana ekipa KRUŠOVICE, sa 68,5 bodova dobila je poklon paket sladoleda KARMEL ICE, dok je četvrtoplasirana ekipa NISAM ŠKOLOVALA, sa 66,5 bodova dobila poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deseto mjesto pripala je ekipi BLAM.


Sljedeći Delta kviz 19/2020 održati u petak 11. rujna s početkom u 20 sati, a u nedjelju 13. rujna s početkom u 20 sati u opuzenskom motelu Delta odigrat će se 12. ovogodišnji SPORTSKI PUB KVIZ.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma