Zabava

OD2DO2 – Spektakl u Pločama u četvrtak i petak!

Pločanska Udruga studenata već 9. godinu zaredom organizira festival pod nazivom “Od 2 do 2”, koji će se ove godine održati u četvrtak, 3. kolovoza i petak, 4. kolovoza. Ulaznice za jedan dan festivala iznose 20,00 eura, dok je festivalska ulaznica 30,00 eura. Ulaznice možete kupiti na samom ulazu ili putem sustava Entrio na sljedećoj poveznici.


Prvi dan festivala donosi nezaboravan nastup Gorana Bare & Majki te Atomskog Skloništa. Očekuju vas hitovi kao što su “Teške boje”, “Pozovi me u noć”, “Rođen u blatu”, “Žuti kišobran”, “Pakleni vozači” i mnogi drugi.

Drugi dan festivala nastavlja se u rock tonu uz nastup naših ovogodišnjih predstavnika na Eurosongu, grupe Let 3, a nakon njih slijedi nastup svjetskog megastara Rambo Amadeusa koji će u Pločama nastupiti tek drugi put u karijeri!

Uz vrhunske glazbene izvođače, posjetitelje će zabavljati i DJ-evi koji će osigurati sjajnu atmosferu tijekom cijelog događaja.

Posjetitelji također imaju mogućnost kampiranja unutar područja festivala te se mogu osvježiti i okupati na Gradskoj plaži, mjestu gdje se već tradicionalno održava ovaj festival!

Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da nam se pridruže i uživaju u nezaboravna dva dana u Pločama! Vidimo se!


Lokacija: Gradska plaža Ploče

Datum: 3. i 4. kolovoza, od 14 sati


Nastupaju:

Prvi dan: Goran Bare & Majke, Atomsko Sklonište

Drugi dan: Let 3, Rambo Amadeus

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma