Zabava

OD2DO2: LET3 zapalili Gradsku plažu u Pločama, doslovno

Pred zavidnim brojem gledatelja, koroni unatoč, sinoć se održao tradicionalni Festival Od2Do2 u organizaciji pločanske Udruge studenata.

Dobro poznata lokacija, Gradska plaža Ploče, dočekala je sve posjetitelje u novom, ušminkanom ruhu, a iz dobro poznatih razloga, festival se ove godine sveo na jednu večer žestokog rock and rolla.

A na samom početku – spektal! Mladi pločanski rock dvojac Matej Mateljak (solo gitara, vokal) i Matei Vujević (bas gitara) pojačani našim urednikom Pegom na bubnjevima odlično su otvorili žestoku rock noć u Pločama. Prvi je ovo javni nastup grupe Paradox i ne sumnjamo da ćemo, ako nastave ovako dobro raditi, za njih tek čuti. Za budućnost rock and rolla u Pločama ne trebamo brinuti.


Nakon njih, već prekaljeni rockeri iz Obale 5 manirom teških profesionalaca su odradili svoj set numera, posebno dignuvši publiku prilikom izvođenja pjesme Maljčiki. Vidi se u njihovom nastupu ogroman kvalitativan iskorak naprijed.

Zvijezde večeri, izuzetno raspoloženi momci iz LET3, dva sata su žestoko prašili na oduševljenje potpuno ispunjenog gornjeg platoa pločanske gradske plaže. Prlja je dominirao scenom, pločanska publika odlično je odgovarala, a i Mrle je imao svojih 5 minuta. Možda je u jednom trenutku, na samom kraju, izostala jača reakcija publike za bis, ali shvatljivo obzirom na količinu rocka kojim su se svi predozirali tokom cijele večeri. Ipak, Riječani su odradili dodatni set sa par stvari, izdvajamo svevremensku Naftu.

Odlična koncertna noć u Pločama, koja je u jednom trenutku doslovno bila vatrena (nakon jedne nespretno zapaljene baklje zapalilo se okolno raslinje), ali je sve stavljeno pod kontrolu.

Pohvale našim studentima, sve je bilo na zavidnom nivou. Svim posjetiteljima se mjerila tjelesna temperatura na ulazu, svi posjetitelji su popisani s kontakt podacima, poštivale su se epidemiološke mjere koliko je to bilo izvedivo.

Iskazali su se i momci i djevojke na šanku. Popularne cijene pića nikoga nisu ostavile žednim.

Bravo!