Zabava

OD2DO2: “Dragi prijatelji, hvala vam svima na dvije nezaboravne noći”

“HVALA SVIMA NA BROJNIM PORUKAMA PODRŠKE, VI STE NAŠ NAJVEĆI MOTIV” – napisali su na svojim službenim stranicama organizatori Festivala Od2do2, Udruga studenata Grada Ploča, koji se protekli vikend održavao na Gradskoj plaži u Pločama.

Podsjetimo, u petak su nastupili pločanski bend Obala5 kao predgrupa kultnom Atomskom skloništu, a u subotu pred više od tisuću ljudi Bajaga i instruktori koji je sigurno jedan od većih koncerata u zadnje vrijeme u Pločama.

“Završio je još jedan SPEKTAKL, bolje reći proletio!

Dragi prijatelji, hvala vam svima na dvi nezaboravne noći. Nadamo se da vam je bilo lijepo kao i nama, da ste zadovoljni organizacijom. Posebna zahvala svim sponzorima i donatorima, bez kojih ovo prekrasna priča nebi bila izvediva. Svima koji su nas podržavali, mladim ljudima koji su volontirali i koji će nekad nastaviti sa organizacijom festivala.
Pekara Ploče, Grad Ploče, Ožujsko pivo, Admiral, Hupis, Luka Ploče D.D., Lučka uprava Ploče, Turistička zajednica grada Ploča, AK PLOČE, ATT, NTF, Top logistic INFOMONT.D.O.O, PLOČE.COM.HR, Radio Ploče, Portal Rogotin, Običan radio Mostar, Soundset Ragusa, Metković news, Cb Kum, Cb Mara, Restoran Stara dama, Restoran Monaco, Restoran Ponte, Konoba Jadran!

VAŠ od2do2 TEAM :)” – zahvalili su pločanski studenti u svojoj objavi.

Mi ćemo još jednom čestitati na izvrsnoj organizaciji i svima koji su došli na festival. Do iduće godine!