Zabava

OD2DO2 Bliži se drugi dio spektakla – čekaju nas Opća opasnost i Rambo!

Nakon uspješno održanog prvog dijela festivala Od2do2, koji je prošlog četvrtka započeo uz nastupe Atomskog skloništa i energičnog Gorana Baru & Majke, s nestrpljenjem iščekujemo drugi dio spektakla koji će nam donijeti nezaboravne trenutke uz Opću opasnost i neumornog Ramba Amadeusa.


Prva večer festivala nije samo opravdala očekivanja, već ih je i nadmašila. Atomsko sklonište i Bare & Majke su svojim nevjerojatnim nastupima, svaki trajao gotovo puna 2 sata, publiku držali u ekstazi.

Sjećanje na prvu večer ostat će urezano u sjećanjima oko 600 posjetitelja koji su uživali u izvedbama hitova poput “Pakleni vozači”, “Pomorac sam majko”, “Žuti kišobran”, “Rođen za suze”, “Teške boje” i brojnim drugim glazbenim poslasticama.

Ovogodišnje izdanje festivala Od2do2 donosi i jednu novost  – prvi put u 9 godina povijesti festivala, drugi dan je morao biti pomaknut zbog nevremena. Novi datum, 9. kolovoza, donosi nam drugi dio spektakla, i to uz nevjerojatne izvedbe Opće opasnosti i Ramba Amadeusa.

Ono što ovaj drugi dan čini još primamljivijim jest činjenica da Opća opasnost i Rambo Amadeus dosad nisu imali priliku nastupiti na Gradskoj plaži u Pločama. Ulaznice za drugi dan festivala su dostupne po cijeni od 20.00 eura, a moguće ih je nabaviti na ulazu ili putem sustava Entrio.

Spremite se za glazbeno putovanje koje će vam zauvijek ostati urezano u sjećanju. Vidimo se 9. kolovoza na Gradskoj plaži u Pločama!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma