Zabava

Nikola Batinović objavio pjesmu i spot “Za milijun godina”

Nikola Batinović objavio je svoju prvu autorsku pjesmu i spot – “Za milijun godina”. Glazbu i tekst potpisuje sam Nikola, dok su za aranžman uz njega zaslužni Stjepan Tisanić, Stjepan Pećar, Vlaho Santini, Hrvoje Pandžić, Boris Kapetan.

Nikola je pjevati počeo sa šest godina na jednoj školskoj priredbi. Cijela mu se obitelj bavi glazbom. Otac i sestra su u klapi, pa kad se nađu na obiteljskim okupljanjima pjevaju i nazivaju se klapom Batinović. Na početku je nastupao sa sestrom po restoranima, no sada gaže radi sam i nastupa kao DJ na proslavama.

Na velikoj pozornici Supertalenta predstavio se pjesmom Hanke Paldum „Mojoj majci“. „Ti si baš pjevao i baš pjevaš. Jako si me iznenadio. Jednostavno ovaj sevdah nisam očekivala da tako izvodiš. Ovo je bilo na razini puno odraslijih i ozbiljnijih pjevača nego što si se ti tu skromno predstavio. Imaš taj stav znam da sam tu i znam da sam dobar. To je jako bitno“, pohvalila ga je tada Maja Šuput.


Prije nastupa na Supertalentu, nastupao je i na Zvjezdicama.

Poslušajte pjesmu i pogledajte spot! Bravo Nikola!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma