Zabava

NESLUŽBENO: Ultra je i ove godine otkazana, organizatori se nadaju povratku u grad pod Marjanom na ljeto iduće godine

Iako se europske zemlje polako otvaraju, a neki glazbeni festivali ponovno će se održati, Ultre ni ove godine neće biti u Splitu. I to drugu godinu zaredom.


Razlog je, dakako, pandemija koronavirusa, koja unatoč tome što se krenulo s cijepljenjem, još uvijek onemogućava održavanje ovog popularnog festivala elektroničke glazbe.

Prva od tri večeri trebala se održati u splitskom Parku Mladeži 9. srpnja (preostale dvije na rasporedu su 10. i 11. srpnja), no kako smo neslužbeno saznali Ultra se odgađa za iduću godinu, a organizatori će u narednim danima poslati i službeno priopćenje u kojem će objasniti što oni koji su kupili karte mogu napraviti s njima.

Ove je godine zbog koronavirusa drugu godinu zaredom otkazana i Ultra u Miamiju koja je bila zakazana za 26., 27. i 28. ožujka, te je prebačena za isto razdoblje iduće godine.

– Slijedom trenutne situacije oko Covida-19, nažalost, primorani smo pomaknuti Ultra Miami za 2022. godinu. Razumijemo vaše nezadovoljstvo i frustraciju, međutim, želimo producirati najbolju Ultru u povijesti festivala. S nestrpljenjem vas ponovno očekujemo na našem plesnom podiju gdje ćete doživjeti nezaboravne uspomene, stoji na službenoj Facebook stranici festivala.

Organizator Ultre Joe Bašić na Enteru Zagreb početkom veljače pričao je o mogućnosti organizacije festivala.

– Kao odgovorni organizatori pratimo događanja, usko surađujemo s vlastima, svima koji su nadležni za donošenje odluka za sigurnost posjetitelja i festivala. Na međunarodnom nivou surađujemo s više grupacija ljudi koji pokušavaju naći rješenje za budućnost festivala, od covid putovnice do brzih testova. Bio sam na više tih razgovora, pokušava se naći rješenje, ali nažalost, teško je tu biti pametan. Svaki dan se nešto mijenja i mi kao ozbiljni i odgovorni organizatori nismo u mogućnosti ništa potvrditi. Mi, isto tako, ne možemo donositi odluke bez službene odluke od strane države i grada, kazao je Bašić, prenosi Slobodna Dalmacija.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma