Zabava

Neretvanski pub kviz u Delti: “Ruskoj tribini” opći, “Šalkeu” sportski kviz

PUB KVIZ OPĆE KULTURE 14/2020

Izvješće: Na četrnaestom ovogodišnjem kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, sudjelovala je 21 ekipa, a pobjedu je sa 105 bodova ostvarila ekipa RUSKA TRIBINA, koja je dobila jumbo pizzu od opuzenskog Fast Food Ljiljana, te turu pića od Motela Delta. Samo tri boda manje je upisala drugoplasirana ekipa KIKI CLOWN, kojoj je otišla tura pića i poklon bonovi za Amadeus II d.o.o. Ploče. Poklon paket sladoleda CARMEL ICE pripao je trećeplasiranim VETERANIMA, koji su upisali 101,5 bod.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za 13. mjesto pripala je ekipi ANKA BRAZILIJANKA.


Slijedeći pub kviz opće kulture odigrati će se u subotu 20. lipnja s početkom u 20 sati.

U nedjelju 14. lipnja s početkom u 20 sati u opuzenskoj Delti odigrao se deveti po redu sportski pub kviz.

SPORTSKI PUB KVIZ 09/2020

Izvješće: U konkurenciji 16 sportsko-kvizaških ekipa, u foto finišu pobjeda je za jedan bod otišla na stranu ekipe ŠALKE 1904, koja je dobila jumbo pizzu od opuzenskog Fast Food Ljiljana i turu pića od Motel Delta. Drugo mjesto je pripalo ekipi SEX DROGA DEJAN BODIROGA, kojoj je otišla tura pića, a turu pića za deseto mjesto u kategoriji LAKILUZER dobila je ekipa MONIKA SEREŠ.

Ekipe su u vizualama trebale prepoznati rukometaša Iliju Brozovića, nogometnu karijeru Tomislava Ercega, te nokte Florence Griffith Joyner. Od mnoštva zanimljivih pitanja, tražilo se za koji je engleski klub branio pisac Arthur Conan Doyle, koji nogometni klub ima najdulje službeno ime (NAC Breda), te na kojoj je stazi poginuo Gilles Villeneuve.

Slijedeći sportski pub kviz 10/2020, igra se u nedjelju 21. lipnja s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma