Zabava

NERETVANSKI PUB KVIZ U DELTI: “Ruskoj tribini” opća kultura, “Nurnbergu” sport

ZIMSKI DELTA KVIZ br. 9 -IZVJEŠĆE:

U devetom izdanju Zimskog Delta pub kviza, uvjerljivu pobjedu je ostvarila ekipa RUSKA TRIBINA, koja je upisala 94 boda, te su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motel Delta. Drugoplasirana ekipa TIHI sa 85,5 bodova, dobila je jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana i turu pića od Motela Delta, dok je trećeplasirana ekipa GRGA PITIĆ sa 80,5 bodova dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za osmo mjesto u poretku otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

Deseti po redu kviz opće kulture odigrati će se u petak 28. veljače s početkom u 20 sati. Vidimo se u Motelu Delta!


U nedjelju, 23. veljače s početkom u 19 sati u Motelu Delta igrao se treći po redu Sportski pub kviz.

SPORTSKI DELTA PUB KVIZ 03/2020 – Izvješće:

U konkurenciji jedanaest kvizaških ekipa, najbolje je znanje pokazala ekipa NURNBERG, koja je upisala 101 bod, te dobila turu pića od Motel Delta i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Drugoplasirana ekipa JEAN BAPTISTE GRANGE nije uspjela zadržati prednost nakon prve dvije igre, a za nagradu su popili turu pića. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za peto mjesto otišla je ekipi PABLO MUNHOZ.

U opuzenskom motelu Delta četvrti po redu sportski kviz odigrati će se u nedjelju 01. ožujka s početkom u 20 sati. Vidimo se u opuzenskom Motelu Delta!