Zabava

Neda Parmać ima novu pjesmu: “Centimetar il dva je baš ono što nam treba u ovo vrijeme”

Video – Swingers i Neda Parmać u razigranoj obradi klasika Fantoma

– Robert me pozvao na kavu, iskreno, nisam imala pojma o čemu se radi. Mislila sam da ima veze s Gelato sisters obzirom da nam se Bikini tako dobro zavrtio. Kada mi je objasnio zašto smo se našli, bez da mi je uopće pustio pjesmu sam mu već rekla može – rekla je Neda Parmać.

Zašto je Neda Parmać po drugi put u životu navukla vjenčani prsten, primila čak osam bračnih ponuda, presvukla se punih dvanaest puta te kako je Vlatki Pokos ukrala Marekovićevo srce, saznat ćete u novom spotu za pjesmom “Centimetar il’ dva”.

Nakon što je ljetos suradnja grupa Swingers i Gelato Sisters urodila plodom te donijela veliki ljetni hit “Bikini”, logičan korak bila je suradnja Swingersa i Nede Parmać u pjesmi zanimljivog naziva “Centimetar il’ dva”. Sjetimo se, Neda sa svojom sestrom Sanjom participira u retro triju pod nazivom Gelato Sisters, a sladoledne seke pokrenuo je sam Mareković prije osam godina, dok se suradnja nastavila na projektima Las Vegas Show te Ivo Robić 21/21.


Pjesma “Centimetar il dva” obrada je kompozicije koju je Robertov matični band Fantomi snimio u suradnji s Vlatkom Pokos još 1993., dok je gotovo trideset godina kasnije ova vesela retro pop pjesma dobila novo ruho.

Spot je sniman u salonu namještaja, a dvanaestosatno snimanje donijelo je Nedu Parmać u čak jedanaest kostima i vjenčanici, dok su tijekom spota Nedinu ruku zatražili Batman, Superman, Djed Mraz i drugi. Pjesma je dostupna na stream servisima te radio stanicama a uskoro očekujemo i opisani video spot.

I Neda Parmać i Swingersi nadaju se nastavku uspjeha singla “Bikini” a autor pjesme Robert Mareković kaže: “Pjesma je šaljiva, vesela i pozitivna, upravo ono što nam treba u ovu sivu jesen.”.

– Robert je ne sceni desetljećima, za njega imam samo poštovanje i zahvalnost jer je upravo on zaslužan za osnivanje Gelato Sister. Danas uspješno surađujemo i kao duo i kao kvartet i zbog toga sam presretna. Vjerujem da će se ‘Centimetar il dva’ zavrtiti jer ne čujemo puno takvih pjesama u eteru, vesela je, baš ono što nam treba u ovo neobično vrijeme – ispričala je Neda Parmać, prenosi Scena.hr

Pjesma “Centimetar ili dva” dostupna je na svim digitalnim servisima.

Foto: Press
Video: