Zabava

Naša pjevačica uz fotografiju bez imalo šminke otkrila svoju nepoznatu stranu: ”Htjela sam cice, pa nos, pa usne, a sad mislim kako moj muž ima baš lijepu ženu”

Neda Parmać pozirala je bez imalo šminke na licu pa objasnila priču koja stoji iza ove fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama.


Pjevačica Neda Parmać ispod nove fotografije na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju otkrila je da ju je fotografirao njezin suprug Damir Klečar. 

“Upravo me muž uslikao svojim novim mobitelom i jedino što sam mogla konstatirati je ….kako ima lijepu ženu”, započela je pa odlučila iskomentirati vlastiti izgled. 

“A šta ja znam… nadam se da ovo nećete krivo shvatiti, ali od malena slušam da neću ništa postići izgledom jer.. je li…Svjesna sam mana i dugo mi je trebalo da zavolim sebe… sve što ne mogu promijeniti.
Htjela sam cice, pa nos, pa usne … svemu sam jedva odolila!
Dovoljno puta sam se uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni… i naučila sam se voljeti što je, izgleda, najteža stvar na svijetu. I sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju …Prihvatila … sve. Radim s onim šta imam..I sad, gledajući ovu fotku na kojoj bi prije par godina izbrojala milion mana mislim kako moj muž ima lijepu ženu”, zaključila je.

“Ima on i lijepu i sexy i zabavnu i pametnu i dobru i pjevačicu – a to daje još dodatni plus”, poručila joj je Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa.

“Baš je sretnik”, “Yes, prelijepu”, “Predivna si! Bila i ostala. Sretna sam da to sada znaš i da tu ljepotu i živiš”,  pisali su pratitelji.

Neda je nedavno proslavila desetu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom s kojim ima desetogodišnju kćer Adrianu.

Jednu od članica grupe Feminnem na Instagramu prati preko 14 tisuća pratitelja koje svakodnevno obavještava o privatnim, ali i poslovnim situacijama.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma