Zabava

NAKON 25 GODINA Miss Neretve 26. srpnja na ušću Neretve!

U organizaciji Udruge Studenata Grada Ploča, Borisa Wagnera i Fashion Diva j.d.o.o. u vlasništvu Matee Jakopine održat će se izbor ljepote u Neretvanskom kraju nakon punih 25 godina.


Izbor ljepote održat će se na ekskluzivnoj lokaciji plaže na ušću Neretve 26. srpnja 2024. s početkom u 20 sati. Na izboru u borbi za prestižnu lentu, sudjelovat će 15 manekenki. Natječu se ljepotice iz neretvanskog kraja, a predstavit će nam se petnaestak djevojaka iz Metkovića, Opuzena, Korčule, Dubrovnika i Ploča među kojima ćemo odabrati:

  • MISS FOTOGENIČNOSTI NERETVE
  • MISS BIKINI 2024
  • DRUGA PRATILJA
  • PRVA PRATILJA
  • MISS NERETVE 2024

Voditelj samog događaja bit će Tomislav Parlov s FM Radija.

Organizatori su posebno ponosni na ovaj Event koji se nakon punih 25 godina stanke ponovno organizira. Ovaj hvalevrijedan događaj s povodom da se tradicija nastavi. Večer glamura i ljepote uvijek ima dobru posjećenost uzvanika iz društvenog, te političkog života, što je naravno i veoma zanimljivo medijima.

Modni dio bit će popraćen zabavnim programom u izvdebi DJ Tornada i Disco Trash Partyja.

Delta Neretve najveća je i jedina prava delta Hrvatske. Mjesto prave prirodne ljepote koju je stvorila rijeka na putu od izvora do ušća. Proteže se između gradova Opuzena, Metkovića, Komina te se proteže prema ušću rijeke. Cijelo područje bogato je najboljim plantažama mandarina, tradicionalnim povrćem i voćem po kojima je ovaj dio zemlje poznat u cijelome svijetu. Bogata kulturna baština, maraton lađa, kitesurfing te brojne druge aktivnosti neretvanskog kraja garancija su da ćete se ludo i nezaboravno provesti.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma