Zabava

NAJAVA: Predstava “Tvorničke postavke“, Kazališta Moruzgva kao poklon građanima ususret Dana grada Ploča

U suradnji Pučkog otvorenog učilište i Grada Ploča, u subotu, 20. svibnja s početkom u 20 sati u Domu kulture Ploče, održat će se predstava „Tvorničke postavke“, u izvedbi Kazališta Moruzgva.

Ova „feelgood komedija“ je redateljski kazališni prvijenac Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. 

Predstava govori o predrasudama, sukobu zagrebačkog i dalmatinskog mentaliteta, estradi i politici. 


Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Korana Ugrina) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?

Ulaz slobodan!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma