Zabava

Na sarajevskoj manifestaciji “Ljeto u parku – Hastahana” Pločani osvojili turnir u boćanju!

U sklopu manifestacije Ljeto u parku – Hastahana, koja se u ovom sarajevskom parku održava od 15. lipnja do 15. rujna, proteklog vikenda je održana fešta Sarajevska fjera, u sklopu koje je centralni događaj bio Prvi memorijalni amaterski turnir u boćanju Marinko Musa.

U završnici turnira, koji se igrao na novoizgrađenom Sinkro boćalištu, sudjelovalo je 16 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Prvo mjesto osvojilisu naši momci, ekipa Ploče 2, drugo mjesto pripalo je ženskoj ekipi Zaove iz Sarajeva, treća je bila ekipa Ploče 1, dok je četvrto mjesto zauzela ekipa Povlja iz istoimenog grada na otoku Braču.


Sarajevska fjera donijela je i trodnevno druženje uz „riblji roštilj“ i najljepše dalmatinske pjesme u izvedbi B banda sa otoka Brača, koji je u petak i subotu uvečer zabavljao publiku u Carlsberg Beer Gardenu.

Manifestaciju Ljeto u parku – Hastahana, pod sloganom 92 dana zabave za sve generacije u srcu Sarajeva, po prvi put ove godine organizira Konzorcij za razvoj destinacije Sarajevo uz podršku Općine Centar Sarajevo i brojnih sponzora i prijatelja.

Čestitamo našim boćarima!