Zabava

Na fešti za Maraton lađa neće biti dodatnih stolova ispred kafića

Na ovogodišnjem 22. Maratonu lađa na Neretvi 2019. koji će se održati 10. kolovoza 2019. godine u Pločama se priprema velika fešta, već smo najavili nastup Prljavog kazališta, a saznali smo i jednu novost.

Odlukom Grada Ploča, ove godine neće biti dodatnih stolova i stolica koje su do sada držali ugostitelji ispred svojih objekata na kolniku ulice Vladimira Nazora. Ulica će tog dana i večeri i dalje biti zatvorena za promet ali neće biti dodatnih štekata. Umjesto toga, odluka i želja je da se centralna svečanost i proslava prebaci na trg ispred pločanske crkve gdje će biti postavljena bina za izvođače i štandovi za čiji zakup još traje natječaj.

Podsjetimo, Grad Ploče raspisao je i objavio Javni natječaj za prikupljanje ponuda za zakup šanka za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme manifestacije “22. maraton lađa 2019.”, čiji predmet je davanje u zakup šanka na unaprijed određenim lokacijama ispred crkve Kraljice neba i zemlje u Pločama (Obala dr. Franje Tuđmana) u okviru održavanja manifestacije “22. maraton lađa 2019.”.


Ponude se podnose do 18.07.2019. do 14:00 sati.

Na sljedećim poveznicama možete pronaći tekst natječaja, plan rasporeda šankova i obrazac za ponuditelje.