Zabava

Mladim Veteranima pobjeda u 37. ovogodišnjem Neretvanskom pub kvizu

Odigran je tridesetsedmi ovogodišnji pub kviz opće kulture u opuzenskom motelu Delta, a pobjeda je otišla na stranu ekipe MLADI VETERANI, koji su upisali 88,5 bodova te su nagrađeni turom pića od domaćina događaja i marendama od restorana Dalmata.


Drugoplasirana ekipa A RAINY NIGHT IN SOHO upisala je 82,5 boda, a nagrađeni su jumbo pizzom od pločanskog fast fooda MIK-MIK, dok je trećeplasirana ekipa MAGNECKA RENESANSA s 80,5 bodova dobila turu pića.

U kategoriji lakiluzer, ulaznice za utakmicu rukometnog kluba Metković-Mehanika dobila je ekipa DŽO za trinaesto mjesto, turu pića za deseto je dobila ekipa CEDEVITA JUNIOR, dok je jumbo pizzu od fast fooda Mamma Mia dobila ekipa U DUBI NA MORU, NA RABI U TORU, nakon pripetavanja s ekipom SAMO PO JOŠ JEDNU za sedmo mjesto u poretku.

Na ovom kvizu je sudjelovalo 17 ekipa, a sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 15. prosinca s početkom u 20 sati, dok će se Sportski pub kviz održati u utorak 12. prosinca s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma