Zabava

MILJENKO MUMLEK dominantno osvojio osmi po redu Sportski pub kviz u Delti

SPORTSKI PUB KVIZ 08/2020 – Izvješće:

Iako je ekipa MILJENKO MUMLEK, totalno dominantno osvojila osmi po redu pub kviz sportske tematike u opuzenskom Motelu Delta, kviz je protekao u velikoj izjednačenosti, te napetoj i uzbudljivoj borbi.

Na kvizu je sudjelovalo 10 kvizaških ekipa, a nakon prva dva kruga (vizuale i ABC pitalice), na drugom mjestu su se izjednačene našle čak četiri ekipe. Tako je ostalo i do samog kraja, kad su se dogodila čak dva pripetavanja. Kvizaško-sportski fanatici su na slici trebali prepoznati nogometaša Maria Ćužu, sportsku dvoranu Žatika u Poreču, sportsku karijeru Paula Gascoignea, te jednog igrača iz rostera francuske nogometne reprezentacije, koja je u Rusiji u finalu bila bolja od Hrvatske (Matuidi).


Ekipa MILJENKO MUMLEK na kraju je prva prošla kroz cilj, a upisali su 93 boda, te su dobili turu pića od Motel Delta i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana. Drugo mjesto je odlučeno nakon pripetavanja između ekipa EDDIE THE EAGLE i ZDRAVLJE ISUSOVO. Na pitanje koliko je visok Dirk Nowitzki, bliža je bila ekipa ZDRAVLJE ISUSOVO, kojoj je otišla tura pića.

U kategoriji LAKILUZER, pripetavale su ekipe DILETTA i PABLO MUNHOZ. PABLO MUNHOZ je bio bliži (tražila se godina osnovanja FC GENOA), te su i oni dobili turu pića.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma