Zabava

Lana Mandarić prošla u 12 finalista RTL-ovog SuperStara!

Lana Mandarić, kćer Zorane Šiljeg i unuka Boška Šiljega, o kojoj smo već pisali, prošla je u top 12 kandidata novog RTL-ovog realityja SuperStar i sudjelovat će u LIVE emisijama.


– Odaberite onaj dio pjesme gdje možete pokazati najbolje od sebe jer nakon minute više vas ne čujemo. Sada vas je ovdje 100. Na kraju dana će vas biti samo 40 – savjetovao je Tonči Huljić. Svatko je imao samo minutu da otpjeva najbolji dio pjesme koji mu paše.

Tijekom drugog dijela recalla, 40 kandidata podijeljeno je u grupe u kojima su morali pokazati timski rad i usklađenost u pjesmama za koje su se sami izborili. “Ovo je survivor trenutak, dobili su sinoć pjesme koje trebaju izvesti danas. Ocjenjujemo i taj njihov nagon za preživljavanje”, objasnio je Filip Miletić. 

Treća i posljednja faza recalla pred kandidate je donijela najteži izazov. Solo izvedbama morali su se boriti za prolazak u emisije uživo. Sjajnim izvedbama istaknuli su se i David Amaro, Luka Veljković, Mia Ribić, Anatalia Filmone, Lana Mandarić te Ivan Vidović. Lana je prošla u 12 finalista koji će se natjecati u live emisijama.

Sretno Lana dalje u natjecanju!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma