Zabava

Krule objavio rat pločanskom kartelu zbog banana koje koštaju 520 tisuće kuna po kilogramu

Komičar Jadranko Hodak poznatiji kao Krule objavio je na svome Facebook profilu parodiju u stilu narko obračuna referirajući se tako na veliku policijsku zapljenu kokaina koja se nedavno dogodila u Pločama, gdje je u bananama iz Južne Amerike pronađeno oko pola tone droge. Kruletovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Uzmem u kauflandari banane… stavim ih na vagu… stisnem dugme… izađe mi onaj papirić… piše:


Težina: 1,02 kg

Cijena: 520 000 kuna

Odem na šalter za žalbe, želje i pozdrave… reko otkad je kila banana po miljona kuna!?… kaže žena “Sigurno ste uzeli ove iz Ploča, imate one iz Ekvadora po 10 kuna kila!”

S Mjeseca je vidljivo kako pločanski narko kartel pokušava s polica kauflandare izgurati moj mesni doručak s okusom bunike… da vas jeble mile banane, orangutanski vas ćaća ujebo! Aloooo vi pločanski narko-kartelu… krenite kopat rovove žohari smrdljivi jer ovaj petak dolazi moj lički bunika-kartel s 2 dajca puna do zuba naoružanih sokolova… svi imamo tetovaže… strah ućerujemo u kosti ka potkošulja mucice u pupak… nemilosrdni smo ka švicarski franak… opaki ka kava s kioska Tiska… brzi na obaraču ka kumov ples na svatovskom podiju u 4 u jutro… odlučni ka Mamić na graničnom prijelazu… precizni ka HŽ… gorki ka preljub… smrtonosni poput zadnje putne runde na šanku…

… ovo samo krv može saprat… nezvao se ja… Krulito El Chapo La Malo Mesnog

 

Tag