Zabava

“KONAVLE POD ZVIJEZDAMA” U programu je s autorskim stand upom nastupila komičarka Duška Musić

U subotu je Agroturizam Konavle na Ranču Novaković organizirano ovogodišnje “Konavle pod zvijezdama”. Ovo događanje, koje se održava u okviru manifestacije “Proljeće u Konavlima”, je privuklo brojne posjetitelje koji su uživali u posebnom ambijentu i sadržajnom programu.

Večer je počela preskakanjem proljetnog vignja. To je običaj koji seže iz pradavnih vremena, a koji se održao u konavoskoj tradiciji sve do danas. I mladi i stari su preskačići vatru i ove godine slavili ljetni solsticij. Tematski zalogaj kojeg je priredio gastro tim Agroturizma Konavle, ali ovaj put predvođen poznatim kuharom Božom Katušićem, bio je varijacija starinskog jela inspiriranog žitnim poljima i predivnim konjima.

U programu je s autorskim stand upom nastupila komičarka Duška Musić. “Fak lav, svima daj!” bio je naziv njenog stand upa kojim je na osebujan način progovorila o mogućnostima i frustracijama slobodne umirovljenice u modernim vremenima. U pauzama je s Duškom nastupila i naša profesorica glazbe Jasna Krilić.


Glazbeni gost večeri je bio konavoski umjetnik Davor Čupić koji je prisutne oduševio izvedbom poznatih hitova uz gitaru.

Manifestacija “Proljeće u Konavlima” održava se uz potporu TZ Konavle, a nastavlja se sljedeći tjedan u četvrtak, 22. lipnja druženjem pod nazivom”Picnic Park”.

Tekst i foto: Agroturizam Konavle

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma