Zabava

KOMINLAND Prijavite se za sudjelovanje u obaranju rekorda

Kominske poklade pozivaju sve ljude dobre volje da im pomognu u obaranju Guinnessovog rekorda. Kominjani su već jednom oborili rekord kada je cilo misto postalo Štrumpfograd, a ovaj put su postali Kominland u čast 100 godina Disneya.

Poznavajući Kominjane, nije uopće upitno hoće li uspjeti, već za koliko će oboriti sadašnji rekord. Trenutni rekord je 361 osoba maskirana u lik iz Disneya, a Kominjani su već, kako doznajemo premašili brojku od 300 prijavljenih.

Kako vjerujemo da će ima i onih koji se nisu prijavili organizatoru, a planiraju doći, pozivamo vas da se ipak javite kako bi organizator znao koliki broj ljudi će oboriti rekord. Prijavite se na 0919304755 i budite dio ove nevjerovatne priče, budite stanovnik Kominlanda na 1 dan i provedite se kao nikada do sad!


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma