Zabava

Joško Gnječ novi je direktor Radio postaje Ploče

Kao što smo već pisali, i šira pločanska javnost je upoznata, dugogodišnji direktor pločanske radio postaje RPP, Nikola Vlahović je iz privatnih razloga zbog preseljenja i novih poslovnih izazova dao ostavku na mjesto direktora Radio Ploča.

Iz tog razloga je nedavno odlukom Skupštine društva donešena odluka da se na mjesto novog direktora imenuje gospodin Joško Gnječ, diplomirani novinar.

Joško, koji je pločanskoj javnosti možda najpoznatiji kao nekadašnji glasnogovornik u Gradu Pločama za vrijeme dok je mandat gradonačelnika obnašao Ante Karamatić, iskusni je novinar – voditelj koji je dugo godina radio na Radio postaji Biokovo iz Vrgorca.


Joško Gnječ rođen je 1977. godine, gimnaziju je završio u Pločama, a novinarstvo diplomirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

U razgovoru koji smo vodili povodom imenovanja na mjesto direktora, najprije se zahvalio bivšem direktoru na dobro vođenom poslu:

“RPP je dobro posložen sustav sa sređenom financijskom situacijom i ono što ja mogu obećati je da ću nastaviti na istom tragu uz želju da se još osvježi i obogati program.
Uz nove poslovne i uređivačke ideje još više ćemo raditi na tome da program Radio Ploča uđe u što više pločanskih domaćinstava, da postanemo nezaobilazni faktor svih društvenih događanja u gradu i šire. Već sad mogu reći da ću posebnu pozornost posvetiti suradnji sa pločanskim udrugama i svim gradskim institucijama kao i pojedincima, u cilju povećanja slušanosti, kao jedine mjerodavne metode uspješnosti jedne radio postaje.

Zadovoljan sam dosadašnjom podrškom od Grada i gradskih vlasti, radit ću na tome da se ta razina podrške u nekoj skoroj budućnosti i pojača. Prvenstveno tu mislim na povećanje broja zaposlenih koje ćemo svakako opravdati podizanjem kvalitete pružanja usluge.”

Zahvalili smo se Jošku na gostoprimstvu i poželjeli smo mu puno uspjeha u svom radu uz želju da sa RPP-om nastavimo odličnu suradnju koju smo imali i za vrijeme mandata prethodnog direktora.