Zabava

Izvješće sa sedmog ovogodišnjeg Neretvanskog pub kviza

U prepunom opuzenskom motelu Delta, održan je sedmi ovogodišnji pub kviz opće kulture, a pobjedu je u napetoj i izjednačenoj završnici ostvarila ekipa SAMO SE VRATI, koja je sa 104,5 boda nagrađena turom pića od motela Delta i jumbo pizzom od Fast Food Mamma Mia Metković. Na taj način je ova ekipa, za koju su igrali sudionik Milijunaša Vjeko Čuvalo i sudionik Potjere Domagoj Mioč prekinula dominaciju VETERANA, koji su na ovom izdanju završili peti.

Drugoplasirana ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB najbolje je odigrala treći krug s čak 18 točnih odgovora, ali im je ipak jedan bod nedostajao do pobjedničkog trona. Uvijek dobra ekipa ŠČIMBENICI završili su kviz na trećem mjestu sa 102 boda, ali je zanimljivo da su na svom papiru najprije upisali točan odgovor HANIBAL, pa ga onda prekrižili i upisali CEZAR, što ih je na kraju skinulo s prvog na treće mjesto.

Drugoplasirana ekipa je dobila turu pića od domaćina i jumbo pizzu od pločanskog Fast fooda MIK MIK, dok je trećeplasirana dobila jumbo pizzu od MAMMA MIE i turu pića od Motel Delta.


U kategoriji LAKILUZER pet poklon ulaznica za rukometnu prvoligašku utakmicu RK Metković-Mehanika dobila je ekipa IMAČI KADA, za trinaesto mjesto u poretku, dok je pet poklon ulaznica za Kino Pobjeda Metković dobila pelješka ekipa SAMO VOJSKA nakon pripetavanja za osmo mjesto.

U opuzenskom motelu Delta će se u utorak 21. veljače u 20:30 odigrati Nogometni pub kviz (uz istovremeno gledanje utakmice Liverpool-Real Madrid na zasebnom ekranu), dok će se sljedeći, osmi ovogodišnji pub kviz održati u petak 24. veljače s početkom u 20 sati.

Neretvanski pub kviz Facebook

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma