Zabava

Izvješće sa sedmog kola Sportskog kviza

Odigrano je sedmo kolo Neretvanske sportske kvizaške lige, a pobjedu je treći put zaredom ostvarila ekipa ROGOTINAIKOS, koja je upisala 101 bod, te je nagrađena turom pića od Motel Delta i jumbo pizzom od Fast Food Mamma Mia.

Drugoplasirana ekipa MACA MARADONA je upisala 90 bodova, a i oni su dobili turu pića. Na ovom događaju je sudjelovalo deset šesteročlanih ekipa, a u konkurenciji LAKILUZER, turu pića nakon pripetavanja za osmo mjesto je dobila ekipa CANGR CANGR, koja je bliža bila na pitanje koliko trenutno bodova ima ekipa ŠIROKI BRIJEG.

Sljedeći sportski pub kviz igra se u utorak 21. studenoga s početkom u 19 sati (nakon kviza se igra utakmica Hrvatska-Armenija), a opći pub kviz će se odigrati u petak 17. studenoga u 20 sati.


Tablica sedmog kola:

Poredak nakon sedam kola:

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma