Zabava

Izvješće s trinaestog pub kviza opće kulture

U trinaestom ovogodišnjem pub kvizu u Motel Delta pobjedu je odnijela ekipa PROSTI ČIMBENICI, koji su upisali 108 bodova i dobili turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia.

Drugoplasirana ekipa MATE BOFORS, s upisanih 96 bodova, nagrađena je jumbo pizzom od pločanskog fast fooda MIK-MIK i turom pića od motela Delta, dok je trećeplasirana ekipa PUNTAR WINES s bodom manje dobila turu pića.

U kategoriji LAKILUZER pet ulaznica od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa STREPTOKOK za jedanaesto mjesto, dok je jumbo pizzu od MAMMA MIE dobila ekipa BALANS, za šesto mjesto u poretku.


U velikom tjednu neće se organizirati pub kviz u motelu Delta, a sljedeći kviz igra se u petak 14. travnja s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma