Zabava

Izvješće s osamnaestog ovogodišnjeg pub kviza opće kulture

Delta pub kviz 18/2023; Izvješće:

U konkurenciji petnaest ekipa, pobjedu na osamnaestom ovogodišnjem pub kvizu ostvarila je ekipa GOYA (EX SMOKOVO), koja je sa 97 bodova dobila turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia.

Samo pola boda manje je upisala drugoplasirana ekipa ROKO SA DVA C, a nagrađeni su turom pića od opuzenskog motela i jumbo pizzom od pločanskog fast fooda MIK-MIK. Trećeplasirana ekipa NA KAFICI S ČIMBENICIMA upisala je 95 bodova, te dobila jumbo pizzu od MAMMA MIE.


U kategoriji LAKILUZER, turu pića za dvanaesto mjesto dobila je ekipa 34,5. Uz sve navedene nagrađene ekipe, treba spomenuti i odlično poznavanje glazbe ekipe REAL SLAVS, koja je od 50 pjesama uspješno prepoznala čak 47, ali ipak nisu oborili rekord koji iznosi 49.

Sljedeći pub kviz u Motel Delta igra se u petak 19. svibnja s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma