Zabava

Izvješće s dvanaestog pub kviza opće kulture

U opuzenskom Motel Delta održan je dvanaesti ovogodišnji pub kviz opće kulture, na kojem je sudjelovalo 19 ekipa.

U napetoj i uzbudljivoj završnici čak se pet ekipa uguralo unutar jednog pitanja, a najviše sreće je imala ekipa VETERANI, koji su ponovo prvi prošli kroz cilj, s upisanih 95, bodova. Drugoplasirana ekipa VIRE ŠAHTOVI imala je samo pola boda manje, dok je trećeplasirana ALFA ROMEO FAN CLUB upisala pola boda manje od drugoplasirane. Tako su VETERANI dobili turu pića od domaćina i jumbo pizzu od pločanske fast food MIK-MIK, a VIRE ŠAHTOVI jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia i turu pića od motela Delta. Turu pića je dobila i trećeplasirana ekipa ALFA ROMEO FAN CLUB.

U kategoriji LAKILUZER pet ulaznica od Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa GENERAL, MINISTAR, PORUČNIK za petnaesto mjesto, dok je ROBIĆ IVO dobila jumbo pizzu od MAMMA MIE za deseto mjesto u poretku.


U utorak 28. ožujka s početkom u 20:30 u opuzenskom motelu će se odigrati NOGOMETNI PUB KVIZ (uz istovremeno gledanje kvalifikacijske utakmice Turska-Hrvatska), dok će se sljedeći pub kviz opće kulture odigrati u petak 31. ožujka s početkom u 20 sati.

 

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma